Graag stellen we ons aan je voor.

Wij zijn Els Hofer en Annemarie Korn.

Wij zijn op dit moment het aanspreekpunt van de groep, die door de jaren heen ‘Kies Opnieuw’ heeft gevormd.

Sinds 2011 faciliteren wij het ‘Zes stappen’ proces, voor ieder die geïnteresseerd is in het ondergaan en het (leren) toepassen van deze praktische stappen naar innerlijke vrede en vrijheid. Dit doen we vanuit ons eigen enthousiasme hierover en dankbaarheid voor wat het ons heeft gebracht en brengt.

 In 2014 is  in Waalre het centrum ‘Kies Opnieuw’ opgestart in samenwerking met Diederik Wolsak. De  grondlegger van de ‘Choose Again Society’ en oprichter van het Choose Again Attitudinal Healing-center ‘El Cielo’ in Costa Rica. In centrum ‘Kies Opnieuw’  organiseerden we ook inspirerende (interactieve) lezingen en workshops, met o.a. Diederik als ‘inspirator’.
Na een paar mooie jaren heeft het leven ons weer naar andere plekken geleid.

Maar met het faciliteren van cirkels zijn we doorgegaan en sinds 2020 bieden we ze ook online aan.

Zelf zijn we in de loop van deze jaren ook door onze eigen processen gegaan, o.a. tijdens vele trainingen van Diederik en leven + werken in centrum El Cielo van Choose Again in Costa Rica. Wat ons aanspreekt in het toepassen van deze methode in een cirkel, is de gelijkwaardigheid (we zijn leraren en studenten voor elkaar) en de herkenning van de thema’s en processen bij elkaar.

We omarmen het gedachtegoed van Een Cursus in Wonderen en andere non-dualistische paden en van hieruit faciliteren wij. Wees welkom in onze cirkels en workshops.