Graag stellen we ons aan je voor.

Wij zijn Els Hofer en Annemarie Korn.

Wij zijn op dit moment het aanspreekpunt van de groep, die door de jaren heen ‘Kies Opnieuw’ heeft gevormd.

Sinds 2011 faciliteren wij het ‘Zes stappen’ proces, voor ieder die geïnteresseerd is in het ondergaan en het (leren) toepassen van deze praktische stappen naar innerlijke vrede en vrijheid. Dit doen we vanuit ons eigen enthousiasme hierover en dankbaarheid voor wat het ons heeft gebracht en brengt.

 In 2014 is het centrum ‘Kies Opnieuw’ opgestart in Waalre, in samenwerking met Diederik Wolsak. Diederik is de  grondlegger van de ‘Choose Again Society’ en oprichter van het Choose Again Attitudinal Healing-center ‘El Cielo’ in Costa Rica. In centrum ‘Kies Opnieuw’  organiseerden we inspirerende (interactieve) lezingen en workshops, met o.a. Diederik als ‘inspirator’ en faciliteerden we ‘zes stappen’ cirkels.
Na twee mooie jaren heeft het leven ons naar andere plekken geleid.

Met het faciliteren van cirkels zijn we doorgegaan en sinds 2020 bieden we ze ook online aan.

Zelf zijn we in de loop van deze jaren ook door onze eigen processen gegaan, o.a. tijdens meerdere trainingen van Diederik en  langere periodes werken en leven in centrum El Cielo van Choose Again in Costa Rica. Wat ons aanspreekt in het toepassen van deze methode in een cirkel, is de gelijkwaardigheid (we zijn leraren en studenten voor elkaar) en de herkenning van de thema’s en processen bij elkaar.

We omarmen het gedachtegoed van Een Cursus in Wonderen en andere non-dualistische paden en van hieruit faciliteren wij. Wees welkom in onze cirkels en workshops.